»

helmi 25

Piparia seuranhakusivuilta näppärillä ohjeilla

seksiseuraa deittipalvelusta

Netin deittisivuilta etsitään seuralaista ilman kumppania olevien toimesta aikaisempaa innokkaammin, varsinkin kun baarista naisseuran saanti näyttäisi olevan paljon heikompaa. Seksiä hakevien lukumäärä lienee melkein saman suuruinen, kuin pitkäaikaista parisuhdetta haeskelevien naimattomien lukumäärä. Edellä mainittu kehitys ei ole takuulla jäänyt vaille huomiota treffisivuilta, jotka tuovat kuluttajien saataville entistä laadukkaampia treffisovelluksia seksiseuraa metsästäville asiakkaille. Jos olet vailla parisuhdetta plus olet vailla seksiä niin pitää todellakin liittyä useampaan tällaisista sivustoista.

Suurin probleema lienee sopivan deittipalvelun paikantaminen. Yhä useampia palveluja, jotka on eritoten seksin hakemisesta motivoituneille kehitettyjä, putkahtelee koko ajan kuluttajien saataville. Etsiskele panokaveria niin useasta deittipalvelusta kuin vain kykenet, jotta takaat saannin. Harmillinen tosiasia lienee se, että mieskäyttäjät etsivät seksuaalista kanssakäymistä edellä mainituista sovelluksista selkeästi naisia yleisemmin, joten miesasiakkaita on usein liian suuri määrä suhteutettuna rekisteröityneisiin naisiin. Voi näyttää vähän epäreilulta, mutta yhä useammissa deittisivustoissa käyttely naispuolisille tuntuu olevan ilmaista niinpä ainoastaan äijät pistetään pulittamaan seuran etsiskelystä. Tällälailla yritetään päästä saamaan asiakkaiksi entistäkin lukuisampia naisihmisiä. Hinnoittelua seuraavilla seuranhakusivuilla sukupuolien välinen suhde näyttäisi olevan tasapainoisempi, niinpä vääryydeltä näyttävä hinnoittelustrategia todellisuudessa toimii miesasiakkaiden eduksi. Miesten ja naisten suhde tasoitetaan vain ja ainoastaan sukupuolen mukaisella hinnalla.

Merkille pantava homma seksikumppanin hankkimisessa netistä on se, että profiilikuva on edustava. Munaa haluavat naisjäsenet tuppaavat antamaan useasti huomattavasti mieluummin aikaansa niille mieskäyttäjille, jotka näyttävät olevan silminnähden panostaneet profiilikuvan eteen. Koeta säilyttää myös fiksut käytösnormit. Tytöt kiinnostuvat kohteliaista miehistä myöskin netissä. Henk. koht. esittelysivu kannattaa myöskin käydä läpi kirjoitusvirheiden varalta, sillä kirjoitusvirheitä vilisevä kirjoitelma voi luoda profiilin henkilöstä tyhmän ensivaikutelman.

Varsinkin verkossa lienee parasta pitää mielessä se, että profiilikuvan rekisteröijä saattaa todellisuudessa olla joku aivan muu ihminen kuin kuvauksessa. Fiksua siis säilyttää omakohtainen yksityisyys. Paljasta henkilökohtaista infoa itsestä vain ekan tapaamisen yhteydessä. Yleinen kahvila näyttäisi olevan suositeltavin kohde ensimmäiselle tapaamiselle. Lienee aina aivan yhtä järjetön idea järkätä ensideitti suoraan tuntemattoman henkilön luokse, vaikka haluaisi seksiä miten lujasti hyvänsä. Useimmiten järkevä toimintatapa on ensimmäiset treffien sopiminen baariin tai ravintolaan ja jos luonteenpiirteet kohtaa on vaivatonta jatkaa jomman kumman asuntoon. Pidä huoli lisäksi kondomin käytöstä. Irtosuhteet saattavat olla äärimmäisen epämääräisiä ja lisäksi seuranhakupalstalta metsästämälläsi seksikumppanilla lienee suurella todennäköisyydellä ollut useampi seksisuhde ennen kohtaamistanne. Olisi erittäin kannattavaa käyttää kumia seksitautien ehkäisyyn.

Tähän loppuun vielä yksi neuvo seksiä verkosta hakeville uroksille: Parisuhteessa elävät naisihmiset jakaa seksiä omien havaintojen mukaan melkoisen herkästi.